Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

The Crags

The Crags gelegen in het midden van de Garden Route / Tuin route, in de Eastern Cape provincie, is een plaats waar van alles gebeurt!

Net boven de gezellig drukke kustplaats Plettenberg Bay en het rustige dorp Nature's Valley ligt dit prachtige natuurgebied met een aanbod van verschillende activiteiten, wat uw verblijf hier elke dag tot een nieuw avontuur maakt.

De Garden Route heeft enorm veel te bieden aan de reiziger die van de schoonheid van de natuur houdt. The Crags is zo'n plaats waar heel veel schoonheid samen komt. Opgesloten tussen de Tsitsikamma bergen en het warme water van de Indische oceaan, bevindt zich hier alles bijna binnen handbereik. Wandel langs de prachtige stranden, heb uitzichten over wetlands, schuil voor de zon onder inheemse bomen en geniet van de geuren van fynbos en grasland. Ga 'hiken' de bergen in, zwem in bergmeertjes en vind verborgen grotten.

Ga te voet, per boot, te paard, per 4x4, per mountainbike of met gids er op uit om hier u ten volle over te geven aan de prachtige Zuid-Afrikaanse natuur van de Crags.

Er zijn tal van accommodaties in The Crags voor elke reizigers iets naar zijn of haar smaak en dat geldt ook voor de restaurants in dit overweldigende gebied. Er zijn winkeltjes en pad-stallen, waar u prachtig aardewerk en mohair producten kunt kopen en er zijn tal van galerietjes voor kunst en sieraden. En natuurlijk plaatsen waar u heerlijk verse streek producten kunt kopen.

Er is een Barnyard Theater waar regelmatig voorstellingen te zien zijn en terwijl u geniet van uw picknick treden er Zuid-Afrikaanse maar ook internationale artiesten op!

Voor wat Schittering in uw leven bezoekt u Bramon Wine Estate, waar ze een heerlijke Bubbly Wijn maken eventueel gepaard gaande met een maaltijd in hun restaurant en dan neemt u natuurlijk de Bubbly Bus naar huis!

Monkeyland, land van zo'n 400 apen, waar u zich vrij kunt bewegen over de hangbrug tussen tal van apen... U wordt hier een wandeling met een gids aangeboden, deze gidsen spreken meerdere talen. Een ervaring die u niet snel zult vergeten
GPS coördinaten; S33 56' 46.09" E23 29" 8.13"

Birds of Eden, De grootste volière die u zich maar kunt voorstellen, hier wandelt u tussen prachtige begroeiing en kunt u 200 verschillende prachtige exotische vogels tegenkomen. Het is gelegen naast Monkeyland en u kunt combi-entree kaartjes kopen als u beiden wilt bezoeken.

Lawnwood Snake Sanctuary, De passie voor slangen is bij de eigenaar uit de hand gelopen en nu vindt u hier ongeveer 200 soorten slangen en ook andere reptielen. Huiver en leer meer over deze intrigerende dieren...

Tenikwa Wildlife Awareness Centre, Niet de plek om eens kattig uit te halen want er is concurrentie...ga voor prachtige fotoshoots en wandelingen met de wilde katten van Afrika.
GPS Co-Ordinates 33° 57' 39.92" S / 23° 29' 50.03" E  en ga rechts naar de Tenikwa entrance.

The Elephant Sanctuary, Olifanten in het wild zijn enorm en vaak op afstand, hier mag u met ze wandelen en ze aanraken en krijgt u veel informatie.

Kurland Polo, gelegen bij het Kurland hotel waar gasten polo lessen kunnen volgen. De beginner maar ook de gevorderde polo speler kan hier een polo clinic volgen en nieuw zijn de clinics voor jongeren tussen de 7 en 18 jaar oud.

Puzzle Park, een plaats met onder andere een doolhof en tal van andere uitdagingen waar uw hersenen en die van uw kinderen getraind worden.... Het is gelegen aan de N2.

Verder in de directe omgeving kunt u een boomtoppen toer doen door de Yellowwood trees van het Tsitsikammapark in de omgeving van Stormsriver of ga Bungeejumpen bij de Bloukrans brug en maak de hoogste vrije val ter wereld!

Aan de kust wilt u mogelijk een walvis en dolfijn boottocht ondernemen, of diepzeevissen en nog spectaculairder cage-diven naar haaien.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.