Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Steden Storms Rivier

Storms River



Storms Rivier is een klein plaatsje aan de monding van de rivier met de gelijknamige naam. Storms River is gelegen in het National Park Tsitsikamma, waar elk uitje een avontuur is. Een plaats aan de Garden route, bij de verpletterende golven van de Indische oceaan, waar een hang brug uitzicht biedt op kliffen en het tumult van de zee.

Het is moeilijk om de schoonheid van dit gebied te beschrijven maar misschien moet u gewoon de wandelschoenen aan en er op uit! Er zijn tal van korte wandelroutes maar het is ook vanuit hier waar de beroemde 5-daagse Otter-trail hike begint. Een tocht langs de ruige kust van de Oost-Kaap. Maar ook langs fynbos en eeuwen oude bomen, een gebied voor de natuurliefhebber en degene die van actief zijn houdt.

Een overweldigende adrenaline stoot kunt u verwachten als u gaat bungee jumpen vanaf de Bloukrans River Bridge. Met haar 216 meter, de hoogste of diepste vrije val ter wereld! Iets minder gedurfd maar nog altijd spectaculair is de Canopy tour, waarbij u door de toppen van de bomen suist geen vrije val maakt, maar u vrij voelt als een vogel in de lucht...

De rivier Storms River biedt tal van activiteiten die plaatsvinden op het water bijvoorbeeld: Black Water tubing. In een tractorband het water doorklieven, is een leuk uitje voor de hele familie. Boek een vis of kajak excursies, ga mountainbiken in het bos en langs de rivier of paardrijden. Hier laadt u de accu op en zuigen uw longen zich vol zuivere Zuid-Afrikaanse lucht!

Hier op "de plaats van veel water", want dat is wat Tsitsikamma in het Khoi betekend is dus altijd wel iets te beleven. Botanisten die niet van avontuur houden zullen ook van de ene in de andere verbazing vallen als ze de grootste reus van het woud ontdekken. De Yellowwood tree, een boom die door de eeuwen heen niets veranderd is! Hard Pear Trees en honderden verschillende soorten fynbos zullen net als de prachtige wilde kust zorgen voor fantastische foto's.

In Storm Rivier vindt u verschillende restaurants en accommodatie van hotel tot self-catering.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.