Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Snelkeuze menu reizen

Wanneer u Zuid-Afrika niet goed kent, maar ook wanneer u uw vakantie graag goed geregeld wilt hebben, is het heel fijn als alles reeds voor u uitgezocht en geboekt is.  Op deze manier hoeft u zelf geen routes uit te stippelen, noch  te zoeken naar goede accommodaties en/of campings. U weet van te voren dat u bij betrouwbare leveranciers boekt. U kunt van te voren de kleine lettertjes lezen en prijsvergelijkingen maken.  U verspilt geen kostbare vakantietijd ter plaatse. U krijgt van te voren een deskundig advies en tips.  Kortom een vakantie zonder zorgen!

Om u te helpen een reis te vinden die geheel aan uw wensen voldoet vindt u onderstaand een keuzemenu voor reizen van 7 dagen of langer, een keuzemenu voor reizen van 2 t/m 6 dagen en een keuzemenu voor dagtochten en excursies. Wilt u meer informatie over Zuid-Afrika zelf en omringende landen, visa, geldzaken, malaria en allerlei andere wetenswaardigheden en informatie die belangrijk kan zijn voor uw reis, ga dan naar het snelkeuze menu informatie.

Ons reisaanbod is ingedeeld op 2 manieren:

  • het type reis (categorie): bijvoorbeeld een autoreis, busreis, treinreis, safarireis etc.

  • de reisduur: reizen van 2 t/m 6 dagen noemen wij 'bouwstenen', reizen van 7 dagen of langer  vindt u onder de desbetreffende categorie en dagtochten en excursies vormen eveneens een aparte categorie.

Heeft u al een goed idee van de reis die u wilt gaan maken en van de lokaties/ plaatsen die u wilt bezoeken? Dan kunt u eveneens gebruik maken van onze traveloptions zoekmachine. Hier kunt u zelf invullen welke steden, wildparken en andere bezienswaardigheden u wilt bezoeken. Ook kunt u de gewenste vervoersoort, prijs, accommodatietype etc. selecteren.

U krijgt vervolgens de reizen te zien die voldoen aan uw criteria. Heeft u nog geen duidelijke wensen voor uw reis? Lees verder en ontdek ons aanbod. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Zie contactgegevens.

 

Keuzemenu reizen van minimaal 7 dagen

Lees onderstaande keuzemenu om snel de reis te vinden die u zoekt:

  • Lekker vrij rondtrekken van accommodatie naar accommodatie met een huurauto? Kijk bij ons aanbod autoreizen en u hoeft alleen nog maar te kiezen welk deel (of welke delen)  van het mooie Zuid-Afrika u wilt gaan ontdekken met uw huurauto! Alle reizen zijn desgewenst op maat aan te passen en/of uit te breiden.

  • Liever gezellig een groepsreis met gids maken? Kijk bij ons aanbod busreizen en Adventure Truck reizen. Laatstgenoemde (AT-reizen) is ingedeeld in verschillende categorieën: AT-reizen door de wildernis, AT-reizen zoals de nomaden (in tenten), AT-reizen zoals de nomaden (in accommodaties), AT-reizen op een zonnige manier, AT-reizen vol passie en actie, AT-reizen voor de young at heart. De busreizen zijn over het algemeen iets luxer en comfortabeler dan de AT-reizen.

  • Bent u een kampeerliefhebber? Onze camperreizen zijn geschikt voor avontuurlijke reizigers. Met uw camper of 4x4 met tent en kampeeruitrusting komt u op bijzondere door ons geselecteerde campings! Onze camperreizen zijn ingedeeld in 2 categorieën aangezien de plaatsen die u kunt bezoeken afhankelijk zijn van welk voertuig u kiest. U kunt kiezen voor een luxe camper of voor een 4x4 kampeervoertuig. Meer informatie vindt u hier: camperreizen met 4x4 of camperreizen met luxe camper.

  • Pas getrouwde stellen kunnen een prachtige huwelijksreis bij ons boeken. Deze reizen zijn uiteraard ook geschikt voor iedereen die een romantische en/of  luxe reis wil maken. Trouwen in Zuid-Afrika? Ook dat is mogelijk via ons! Kijk bij onze trouwarrangementen. Onze travel consultants zullen u graag van dienst zijn.

  • Niet elke reis is geschikt voor minder validen. Wij bieden een aantal reizen aan die geschikt zijn voor minder validen: Klik  hier voor rolstoelvriendelijke reizen.

  • Bent u een echte golffanaat? Laat u dan verrassen door de fantastische golfbanen van Zuid-Afrika! Neem een kijkje bij onze golfreizen, waar ook ruimte is voor andere activiteiten naast het golfen.  Laat u inspireren door het aanbod. Wilt u enkele aanpassingen of toch een op maat samengestelde golfreis inclusief greenfees? Mail of bel ons en onze travel consultants zijn u graag van dienst.

  • Zuid-Afrika staat natuurlijk bekend om de fantastische mogelijkheden voor het maken van safari's. Er is echter meer dan alleen het wereldbekende Krugerpark, neem een kijkje bij onze safarireizen voor het complete aanbod.

  • Op een bijzondere en zorgeloze manier reizen door Zuidelijk Afrika? Kijk dan bij ons aanbod treinreizen en kies bijvoorbeeld voor een reis van Kaapstad naar de Victoria watervallen.

Keuzemenu bouwstenen (2 t/m 6 dagen)

Liever een kortere reis die u kunt combineren met al bestaande vakantieplannen? Of twee kortere reizen in verschillende delen van Zuid-Afrika boeken om meer van de veelzijdigheid van het land te zien? Dan zijn onze bouwstenen perfect voor u! Om het zoeken wederom gemakkelijker te maken, zijn de bouwstenen ingedeeld in verschillende categorieën op alfabetische volgorde.


Keuzemenu dagtochten en excursies

Veel daguitstapjes en excursies moeten vooraf geboekt worden om teleurstelling te voorkomen in drukke tijden. Wanneer u een reis boekt via ons, dan kunnen wij tevens excursies voor u boeken zodat u zelf niks hoeft te regelen vanuit Nederland of ter plaatse. Dit voorkomt teleurstelling en tijdsverlies.

De excursies en activiteiten zijn ingedeeld per provincie,  zodat u gemakkelijk kunt zoeken naar uitstapjes in het gebied waar u zich bevindt tijdens uw vakantie. In onze reizen zijn vaak ook ideeën opgenomen voor excursies.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist!

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.