Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Schotia Game reserve

Schotia Private Game Reserve

Schotia is het oudste privé game reserve in de Oost Kaap en hier geniet u van Afrika op haar mooist. Met gidsen die kennis hebben van het gebied en de wilde dieren zult u hier een nooit te vergeten safaritocht meemaken.

In Schotia gaat u met een ranger, in een open 4x4 safari voertuig, de prachtige natuur in op zoek naar de Big 5. Naast hun majestueuze leeuwen, vindt u er buffels, zebra's, krokodillen, jakhalzen, nijlpaarden, giraffen, struisvogels en vele antilopen soorten.

Schotia grenst aan de oostzijde van het Addo National Park, met het grote voordeel van een privé park. De mogelijkheid om dicht bij de dieren te komen zodat u in alle rust kennis kunt maken met het dierenleven van Afrika. De avond game drive laat u kennis maken met de nachtelijke geluiden van de dierenwereld en beelden wanneer deze gevangen worden in een spotlicht.

De maaltijd is een avontuur op zich als u samen met uw ranger aanschuift voor een heerlijk traditioneel Zuid-Afrikaans diner bij de Boma. De met riet gedekte Boma, het kampvuur en de Schotia bomen geven de plek een knusse sfeer. Maar echt sfeer verhogend zijn natuurlijk de geweldige verhalen die hier dan de ronde doen.

Schotia Game Reserve is malariavrij en heeft meer dan 40 soorten zoogdieren. Het was het eerste privé park waar de leeuwen vrij rondlopen en er is een zeer grote kans dat u ze hier gaat zien. De 25 jaar lange safari ervaring zorgt voor een relaxte en zeer interessante safaritrip.

Schotia is op korte afstand gelegen van Port Elizabeth, Addo en Grahamstown en is een ervaring die niet mag ontbreken als u hier in de omgeving verblijft.

Een plaats voor Honeymooners maar ook voor families

Wilt u ook overnachten in de Afrikaanse bush in het Schotia Game Reserve en het nabij gelegen Addo Elephant Park met zijn grote populatie olifanten bezoeken, kijk dan bij reisnummers ER 125 (1 nacht) en ER 126 (2 nachten).

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.