Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

SA Express

 

South African Express is een dochtermaatschappij van South African Airways en heeft een uitgebreid netwerk binnen Zuid- Afrika en de regio.

De maatschappij lijdt al jaren een groot verlies wat de regering zich niet lang zal willen permitteren.
Het gevolg kan zijn dat de geboekte vluchten niet uitgevoerd kunnen worden.  De alternatieve vluchten die wij u op dat moment kunnen aanbieden zullen in zo'n situatie niet alleen duurder zijn maar ook minder goed passen in uw geplande reisschema. Meerkosten zijn altijd voor uw eigen rekening.

Wij menen u op dit risico te moeten wijzen. Vraag ons bij boeking over de situatie op dat moment.

Voor de regionale en binnenlandse vluchten geldt veelal dat ze niet lang niet optie gezet kunnen worden. De prijzen van deze vluchten veranderen regelmatig, wij informeren u graag over de meest actuele tarieven.

KLIK HIER om de tarieven naar de meest populaire regionale en binnenlandse bestemmingen zelf te bekijken en uw vluchten direct te boeken. Houdt u rekening met voldoende overstaptijd indien u doorvliegt. Bij een te korte overstaptijd of vertraging heeft u veelal geen recht op compensatie.

U mag bij South African Express in economy class bij zowel regionale als lokale vluchten 1 stuks ruimbagage meenemen van 20 kg. Ook mag u een golftas tot 15kg gratis vervoeren. Reserveer het vervoer van uw golftas tenminste 48 uur voor vertrek. Voor meer informatie over bagage klik hier.

U kunt bij SA Express nadat uw ticket is geprint direct uw stoelen reserveren. Voor meer informatie over het reserveren van stoelen klik hier.

SA Express biedt u de mogelijkheid vanaf  24uur voor vertrek online in te checken op hun website.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.