Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Steden Robertson

Robertson

Robertson: "Een kleine plaats met een groot hart".... Waar u het hele jaar door warm welkom geheten wordt en waar het ene wijnfestival opgevolgd wordt de het andere. Hier is het, waar het rustig sluimerende dorp wacht op bezoekers die zich verbazen over de onstuimige bloei van de jacaranda's en rozen. Die op hun beurt weer afgewisseld worden door gele en rode canna's en felgekleurde bougainvilles. Hier vindt je 150 jaar historie terug in Victoriaanse huizen.

Robertson is gelegen op 1,5 uur rijden van Kaapstad. In het dal van de Breede Rivier en in de schaduw van de Langeberg mountains...  Het ligt aan het begin van de "Route 62" met haar prachtige bergpassen.

Robertson in de Western Cape, is bekend om haar gedroogd fruit, zoete dessertwijnen en brandewijnen maar ook haar Chardonnay's genieten een goede reputatie. Het is de plek voor Farm stalletjes met verse producten als; olijfolie, gedroogd fruit, vers gebakken broden en huisgemaakte jam. Elke 2e zaterdag van de maand kunt u er naar de markt voor nog meer verse producten...

Het hele jaar door zijn er wijnfestivals te beginnen in februari met het; Hands on Harvest festival. In juni het Wacky Wine weekend en in augustus Robertson Slow. Vervolgens in september het Wine Valley festival en in oktober Wine on the River.

Niet getreurd als u het wijnfestival mist want wijnproeven kunt u op tal van wijnboerderijen. Lunchen en dineren, gaat u bij restaurants met een mooi uitzicht of in historische hotels.

Een rivier cruise of kanoën is heerlijk als u op een warme dag de koelte van het water zoekt. En voor golfliefhebbers is er de Silwerstrand, 18 hole golfcourse. Verloren lopen kunt u bij de Soekershof Botanische tuinen, waar u zich kunt verstoppen in een doolhof.

In de bergen kunt u op gamedrive en i.p.v. per auto kunt u er ook te paard op uit! Voor de kinderen is het Bird's Paradise leuk, hier vindt u naast vogels ook krokodillen, aapjes en een speelpark.

Quad biken, Skydiven en fietsen of mountainbiken behoort ook tot de mogelijkheden, evenals tal van hiking routes die ervoor zorgen dat u fit blijft...

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.