Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Restaurants The Greenhouse

   

In 2011 werd The Greenhouse uitgeroepen tot de het beste restaurant volgens de Eat Out-awards. Het restaurant staat onder leiding van Kaapstad's eerste Relais & Chateau Grand Chef Peter Tempelhoff en zijn getalenteerde team. De menu's zijn geïnspireerd op de overvloed aan lokale producten en de diversiteit aan culturen die Zuid-Afrika rijk is.

De cuisine van The Greenhouse combineert internationale technieken en stijlen met lokale ingrediënten en smaken wat resulteert in verrassende en imponerende gerechten. Er zijn 3 vaste menu's en er is een à la carte menu, uiteraard met bijpassende uitstekende wijnen. U kunt vanaf  465 Rand genieten van een 3-gangen menu.

U vindt dit top- restaurant in hotel The Cellars Hohenort omgeven door groene wijngaarden. Tevens vindt u hier een spa, tennisbaan, zwembad, The Conservatory restaurant en u kunt deelnamen aan de interactieve Cape Malay Experience waar u kennis kunt maken met deze unieke smaken en manier van koken.

Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag 19:00 - 21:30. Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom. Voor meer informatie en de actuele menukaart kijkt u op de website van het restaurant: The Greenhouse

The Greenhouse| 93 Brommersvlei Road | Constantia | Kaapstad | tel. +27 (0)21 794 2137

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.