Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Restaurant Spier

Wijn Estate Spier

Spier is de plaats voor fantastisch eten, heerlijke wijn en de rust van de natuur. Het Spier estate is één van de oudste wijnfarms van Zuid-Afrika en ligt in het buiten gebied van Stellenbosch. De geschiedenis van dit landgoed gaat terug tot 1692 en de hedendaagse leefwijze is levendig en rijk waarbij bewust wordt omgaan met cultuur en natuur. Of u nu gaat picknicken aan de eerste-rivier, kiest voor landelijke stijl eten bij 8th, Afrikaanse maaltijden in een bijzondere omgeving geniet of in de luxe setting van het Hotel overal vindt u gepassioneerde mensen. Die u graag inspireren de wereld anders te zien.

Eight
Dit restaurant geeft u de vers-van-het-land-naar-tafel belevenis. Zoals de naam is het restaurant een uitdrukking van evenwicht, rondes, harmonie, oneindigheid en overvloed.

De Brunch is à la carte en heeft gerechten als eieren Benedict, boeren omelet en huisgemaakte muesli. Als lunch is er de Harvest Table, een variëteit aan koude en warme gerechten die u het water in de mond doen lopen. Maar de maaltijden variëren per dag afhankelijk wat de tuin u aan verse producten biedt. Het winter menu bestaat uit 'slow-cooked food', heel toepasselijk voor deze omgeving en ook nu weer geserveerd op geheel eigen wijze. Eight serveerd ook kinder menu's.

Afternoon Tea is een ware traktatie van huisgemaakte overheerlijke cake.

Eight is open van dinsdag tot zondag voor brunch van 10:00 tot 12:00 uur, lunch van 12:00 tot 15:00 uur, en Afternoon tea van 15:00 tot 16:30 uur. 

Voor meer informatie of reservering: +27 (21) 809 1188 of eight@spier.co.za.

Picknicken
Zoek een mooi plekje langs het water spreidt uw kleed uit en haal uw heerlijke picknick lunch in de Eight-to-go-Shop. Er is keuze uit een gourmet picknick, een relaxed picknick, een vegetarische picknick of een kinder picknick. Deze zijn voorzien van kaas, koud vlees, huisgemaakte patés en chutneys, brood verse salade en een huisgemaakt extraatje. Boek uw picknick 24 uur van te voren en uw producten staan klaar, terwijl u nog even door de winkel gaat om een heerlijke wijn of frisdrank te kopen. Op voorhand boeken zorgt er ook voor dat degene met een dieet ook heerlijk relaxed kunnen genieten.

Voor reservering zie www.spierpicnics.co.za. Dagelijks geopend van 10:00 to 16:30 uur.

Het Spier Hotel Restaurant en Wijnbar
Dit elegante restaurant bidet u à la carte dineren met alleen de meest verse ingrediënten op het menu.
Geniet van een glas wijn of een cocktail met snacks op het terras van het Spier Hotel Wijnbar, of bestel een lichte maaltijd. De menu's veranderen gelang de seizoenen en wat er dan beschikbaar is uit de tuin. De menu's kunnen biologisch fruit en groenten bevatten en de kruiden zijn hand geplukt uit eigen tuin, net als de scharrel eieren.

Open dagelijks: Ontbijt van 6.30 tot 10.30 uur  op weekdagen, en van 6.30 tot 11.00 in het weekend en feestdagen. Lunch en lichte maaltijden worden geserveerd van 11.00 tot 18.00 uur  in de Wine Bar, en diner in het Restaurant van 18.00 tot 22.00 uur. 

Reserveringen +27 (21) 809 1100. Voor meer informatie klik op de Spier website

Wijn Proeverij
Sinds 1700 groeien er op landgoed Spier druiven en vanaf die tijd wordt er ook wijn geproduceerd.
Wijn proeven bij Spier kan samen gaan met eten. Of kies voor een Kaas, olijven en koud vlees plankje. Om de wijn tot zijn recht te laten komen kiezen we voor eten met een Afrikaanse smaak. De verschillende wijn proef pakketten kosten ± tussen de R40 en R100 per persoon

Dagelijks open van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie klik op de Spier website

Indien u uw reis ook via ons heeft gereserveerd, verzorgen wij het bespreken van uw restaurant graag kostenloos voor u.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.