Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Restaurants Paddagang

Restaurant Paddagang is gesitueerd in een prachtig historisch pand waar de chefs eten bereiden op de traditionele Zuid-Afrikaanse manier gecombineerd met nieuwe moderne ideeën. Op de kaart vindt u traditionele Zuid-Afrikaanse gerechten als bobotie, lamsvlees, waterblommetjie bredie, kippastei en malvapudding. Maar ook een uitgebreide selectie aan uitstekende vleesgerechten (o.a. biefstuk, spare-ribs, kipschnitzel) met heerlijke garneringen en sauzen. Paddagang belooft u een onvergetelijke ervaring in een prachtige omgeving.

Tussen 9:00 en 11:45 kunt u kiezen voor een ontbijt of lichte maaltijd zoals een ontbijtpannenkoek, scones, broodje met warm vlees of traditionele roosterkoek. Prijzen variëren van ZAR 25 tot ZAR 80.

Vanaf 12:00 kunt u een keuze maken uit het lunch- en dinermenu met gerechten voor zowel vlees- en visliefhebbers als ook voor vegetariërs. Prijzen voor een hoofdgerecht tussen 70 en 130 ZAR. U kunt tevens ter plaatse zien wat de 'week-aanbiedingen' zijn. Het restaurant is dagelijks geopend van 9:00 tot 22:00 met uitzondering van dinsdagavond en zondag vanaf 16:00 gesloten.

Voor de complete menu-kaart kijkt u op de website van het restaurant: Paddagang.

Indien u uw reis ook via ons heeft gereserveerd, verzorgen wij het bespreken van uw restaurant graag kostenloos voor u.

Paddagang Restaurant | 23 Church Street | Tulbagh | Tel: 023 230 0242

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.