Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Restaurant Mama AfricaMama Africa is gelegen in Longstreet, het gezellig drukke hart van het oude stadscentrum. Sinds 1995 is dit een van Kaapstads toonaangevende restaurants vol Afrikaanse invloeden. Een eetgelegenheid die u als u Kaapstad aandoet niet mag missen en waar locals en toeristen elkaar ontmoeten aan de bar, genieten van culinaire experiences en worden onder gedompeld in Afrikaanse muziek die vaak live voor een heerlijke atmosfeer zorgen.

U komt hier binnen als een vreemdeling maar verlaat laat in de avond als een familielid, voldaan en met een blij hart Mama Africa.

Het menu is samengesteld uit de smaken van 'Young Africa' en dat betekent ook invloeden uit de buurlanden van Zuid-Afrika. Kruidige samosa's, Marokaans maar ook Karoo lam, gegrilde krokodil, struisvogel, springbok en kudu en de vis en kip zijn gekruid zoals u het wellicht nog nooit gegeten heeft. Maar ook de vegetarische schotels en heerlijke salades ontbreken niet in de keuken van Mama Africa!

Prijs van een voorgerecht is gemiddeld R50.00, prijzen van hoofdgerechten liggen gemiddeld tussen de R90.00 en R150.00 en nagerechten gemiddeld rond de R50.00. Het restaurant is open van maandag tot en met vrijdag voor lunch en van maandag tot en met zaterdag voor diner

Om naar de website van het restaurant te gaan, klik hier: Mama Africa

178 Longstreet |  Kaapstad |  + 27 (0)21 424 8634

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.