Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Restaurant Lanzerac

Lanzerac Hotel & Spa

In de Jonkershoek Vallei net buiten het historisch dorp Stellenbosch ligt het Lanzerac wijn estate. Een 300 jaar oud privaat wijnhuis. Waar u midden tussen de wijnranken, oude bomen en prachtige Kaaps - Hollandse gebouwen, tuinen en terrassen heerlijk culinair verwend kunt worden.
Lanzerac biedt u ongekende wereld klasse en buitengewone service. Naast het Hotel en de Spa vindt u hier elegante restaurants die voorzien zijn van het originele antiek en prachtige openhaarden voor lange aangename winteravonden.
De restaurants bieden een brede keuze aan lokaal of internationale cuisine altijd vergezeld van een goede 'award winning' wijn van eigen land.

Het magnifieke 5 sterren Lanzerac Estate laat u kennismaken met het beste van de Cape Winelands!

Het elegante Governors Hall Restaurant is het hotel's hoofdrestaurant waar u à la carte een 'fine dining' ervaring wordt aangeboden. De Governors Hall is dagelijks geopend voor lokale en internationale gasten. Het interieur is warm, klassiek en rijk gedecoreerd en voorzien van de portretten van de Kaapse Gouverneurs uit het verleden. Het vriendelijke personeel staat u al op te wachten bij de deur.
In het Governors Hall restaurant wordt elke ochtend het ontbijt in buffet vorm geserveerd. Lunch en diner zijn hier een gastronomische explosie van internationale en lokale cuisine. Het eten wordt tot in perfectie bereid en geserveerd met een verfijnde sfeer met oog voor de presentatie. Kortom het is een unieke en onvergetelijke culinaire gebeurtenis als u hier aanschuift.

Voor het menu klik hier 

Het Terrace Restaurant biedt u casual dineren met uitzicht op het Manor Huis. De charme van hier dineren is de betoverende buiten sfeer en het alfresco menu ondertussen genietend van het spectaculaire uitzicht. Het Terrace Restaurant is een schaduwrijk terras voorzien van klassiek metalen zitjes met zachte kussens omringd door gemanicuurde gazons. Het is de ideale setting voor heerlijk eten in een ongedwongen stijl. 

Voor het menu klik hier

The Taphuis Bar is een historisch Kaapse country bar en is één van de oudste bars van de West-Kaap. De beide barmannen zijn al 40 jaar in het hotel werkzaam, dus naast een drankje voorafgaande aan uw maaltijd kunt u hier ook genieten van prachtige verhalen .
De bar is dagelijks geopend gedurende elk seizoen. Het interieur is rijk voorzien van het antieke geelhout meubilair wat zo kenmerkend is voor de Kaap een grote Kaapse openhaard is het middelpunt van dit prachtige Kaaps-Hollands ingerichte etablishement. Een plek voor een gezellig drankje en heerlijke romantische diners.

Bezoekers aan de Lanzerac Tasting Room kunnen kennismaken met mooie wijnen in de gemoedelijke atmosfeer van de proeverij. U kunt hier een standaard proeverij doen of gaan voor de beroemde chocolade en wijn proeverij. Meer zin in iets hartigs bestel dan een kaasplankje. Een tour door de wijnkelder maken is ook mogelijk (kijk op de website voor meer informatie)

Voor meer algemene informatie kijkt u op de website: Lanzerac Estate

Lanzerac Hotel en Spa| Lanzerac Rd | Stellenbosch | Tel. +27 (0) 21 887 1132

Indien u uw reis ook via ons heeft gereserveerd, verzorgen wij het bespreken van uw restaurant graag kosteloos voor u.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.