Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Restaurant la Sosta

  

La Sosta is een klein Italiaans restaurant in Swellendam met een relaxte sfeer. Traditionele Italiaanse recepten worden door chef Christiana in een modern jasje gestoken. Het menu bestaat uit 4 gangen en alle gerechten worden met veel passie gemaakt.

De wijnkaart is met zorg samengesteld en omvat een selectie wijnen uit de Kaapse regio alsmede geïmporteerde Italiaanse wijnen.

Het restaurant is enkel 's avonds geopend en het is aan te bevelen om vooraf te reserveren gezien het kleine aantal beschikbare tafels. In de zomermaanden worden de grote ramen geopend en heeft u het gevoel dat u heerlijk in de tuin zit te dineren. In de koudere maanden zorgt het haardvuur voor een speciale sfeer.

Voor meer informatie en de actuele menukaart gaat u naar de website van het restaurant: La Sosta. Tevens vindt u daar maandelijks een nieuw recept om zelf te proberen. Het restaurant is gesloten in de maanden mei, juni en juli. Kijk ook op de website voor meer informatie over de taxi-dienst die het restaurant biedt om u na een geslaagde avond weer veilig bij uw accommodatie te brengen.

La Sosta | 145 Voortrek Street | Swellendam | tel: + 27 028 514 1470

Indien u uw reis ook via ons heeft gereserveerd, verzorgen wij het bespreken van uw restaurant graag kostenloos voor u.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.