Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Restaurants La Pentola

La Pentola is een fusion-cuisine restaurant begonnen in 1995. De gerechten zijn gebaseerd op Franse, Italiaanse en rijke Mediterraanse smaken samengevoegd met de beste lokale producten. Alle gerechten worden vers gemaakt met de beste kwaliteit pure ingrediënten.

Bij La Pentola kunt u terecht voor uitmuntende internationale gerechten met Zuid-Afrikaanse smaken terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht over Walker Bay. Op het menu visgerechten met dagelijks vers gevangen vis, hoge kwaliteit vleesgerechten, exotische wildgerechten en verrassende gerechten voor vegetariërs. Voor de lunch een keuze uit verschillende lichtere gerechten en salades en uiteraard is er ook een selectie aan decadente nagerechten. Dit alles gecombineerd met voortreffelijke Zuid-Afrikaanse wijnen uit de streek.

Indien u geïnspireerd wordt door het menu van chefkok Shane Sauvage dan kunt u één van zijn boeken kopen: 'The Edge of Fusion' of 'Infusion'.

Geopend van dinsdag t/m zondag voor lunch en diner. Kijk op de website van het restaurant voor het menu en prijzen: La Pentola.

Shop 4 | Ocean View | 87 Marine Drive | Hermanus | Tel: (028) 313 1685 / 072 630 9767

Indien u uw reis ook via ons heeft gereserveerd, verzorgen wij het bespreken van uw restaurant graag kostenloos voor u.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.