Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Restaurant Gordon's

Gordon's restaurant, het hart van Andries Stockenström Guesthouse, is bezig om een uitstekende internationale reputatie voor wereldklasse dineren in een ontspannen Karoo omgeving te krijgen.

Gordon is een ex-bankier en echte outdoorman. Hij heeft zichzelf het vak van chef aangeleerd. Hij heeft een passie voor de Karoo en gebruikt alleen verse en lokale ingredienten voor zijn uitzonderlijke en elegante Karoo keuken.

Gordon's opvatting om de herkomst van elk hoofd ingredient van elke gang te weten (van het land tot de vork) garandeert u de malste wildgerechten en de sappigste Karoo lam. Hij jaagt al het wild persoonlijk en als u het geluk heeft om wilde zalm (licht gerookt met Rooibos thee) op het menu te vinden, dan weet u dat hij deze zelf gevangen heeft.

Zijn nogal ongewone, maar heerlijke met whiskey en honing gemarineerde Kaapse haas, is een van de populaire gerechten in het elegante restaurant (natuurlijk jaagt hij de haas zelf). Hij kan u zelfs vertellen waar, wanneer en hoe hij elke haas heeft gevangen.

Beperkte ruimte en een strikte boekingsprocedure verzekeren u van een geweldige ervaring tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika. Het is dan ook niet raar dat de tafels al maanden van te voren zijn geboekt.

Contact gegevens:

(+27) (0)49 8924575
info@asghouse.co.za
www.asghouse.co.za

Adres:

100 Cradock Street, Graaff-Reinet

Indien u uw reis ook via ons heeft gereserveerd, verzorgen wij het bespreken van uw restaurant graag kostenloos voor u.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.