Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Restaurant Die Strandloper

Een absoluut anders-dan-anders restaurant is Die Strandloper op het strand van Langebaan op iets meer dan een uur rijden vanaf Kaapstad. Hier zit u letterlijk op het strand met de voeten in het zand met uiteraard uitzicht over het blauwe water van de Langebaan Lagune. Dit openlucht restaurant heeft als belangrijkste plek de braai waar de gerechten worden klaargemaakt terwijl u heerlijk relaxt. De sfeer is uiterst ontspannen met gitaarmuziek op de achtergrond en slippers aan uw voeten (géén hakschoenen).

U kunt kiezen voor lunch of avondeten, houdt er rekening mee dat beide bestaan uit meerdere gangen (ongeveer 10) verspreid over zo'n 3-4 uur. Allerlei lekkers uit de zee staat op het menu zoals mosselen, kreeft en snoek. Volwassenen (vanaf 12 jaar) betalen ZAR 235 voor het eten en kinderen onder 12 betalen 'naar lengte' (prijzen juni 2013). U kunt zelf een koelbox met drankjes meenemen of gebruik maken van de beachbar. Wilt u meer weten over het menu, neem dan een kijkje op de website: Die Strandloper.

Het is noodzakelijk om vroegtijdig te boeken wanneer u bij Die Strandloper wilt eten, lunch begint rond 12:00 en avondeten rond 18:00. Speelt u een instrument? Neem deze mee als u wilt!

Die Strandloper Sea Food Restaurant | Langebaan | Tel. 083 22 77 195

 

 

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.