Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Restaurants Catharina's

 

In de wijnlanden van Constantia, op slechts twintig minuten rij-afstand van het bruisende hart van Kaapstad, vindt u Steenberg Hotel. Dit ultieme luxueuse hotel is ondergebracht in een prachtig monumentaal gebouw uit 1682 dat tot de hoogste standaard gerenoveerd is. Naast het hotel is er ook een golfbaan, spa, wijngaard, wijnproeflokaal en u kunt er heerlijk dineren bij het award-winnende fine dining restaurant Catharina's.

Catharina's ademt een warme sfeer en er worden uitmuntende gerechten geserveerd door de getalenteerde chef Garth Almazan. De menu-kaart wisselt regelmatig, mar voor elke smaak is er wel een passend gerecht. De uitzonderlijke smaken en uitstekende wijnen zullen bijdragen aan een culinaire ervaring om niet snel te vergeten.

Sinds november 2009 kunt u tevens terecht bij Bistro Sixteen82 voor een heerlijk ontbijt, uitgebreide brunches en lunches of tapas. Geniet van de prachtige tuin, uitzichten over de wijnlanden, de groene Constantia Vallei en Fals Bay terwijl uw smaakpapillen genieten van heerlijke hapjes en uitstekende wijnen.

Catharina restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Bistro Sixteen82 is van maandag t/m zondag geopend voor ontbijt, lunch en tapas.

Voor meer informatie en de menukaart kunt u de website bezoeken: Catharina's

Catharina's | Steenberg Estate | Constantia | tel +27 21 713-2222

Indien u uw reis ook via ons heeft gereserveerd, verzorgen wij het bespreken van uw restaurant graag kostenloos voor u.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.