Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Maatwerk reizen.

Staat de reis zoals u deze in gedachten heeft en wilt maken niet in ons totale reisaanbod? Kies dan voor een reis op maat. De reis wordt dan voor u op maat gemaakt aan de hand van uw wensen en budget.

Welke stappen worden gemaakt bij een reis op maat:

  • Orientatie fase: u geeft ons een overzicht van uw wensen en uw beschikbare budget. Wij proberen dat binnen uw budget de genoemde wensen de realiseren. Indien uw wensen en budget niet met elkaar in overeenstemming zijn zullen wij u hier over informeren. U ontvangt in deze fase een globaal voorstel en een prijsindicatie. U geeft ons binnen 1 week  per e-mail of per telefoon een reactie.
    Deze fase is kosteloos.
  • Informatie fase: u heeft positief gereageerd op het globale voorstel. Eventuele wijzigingen en of aanvullende verzoeken heeft u aan ons door gegeven en worden door ons meegenomen in de uitwerking van het reisvoorstel.
    U krijgt van ons een factuur voor het uitwerken van de maatwerkreis van € 100,-. Dit bedrag wordt bij boeking in mindering gebracht op de reissom.  Indien bepaalde onderdelen in het voorstel of specifieke accommodaties  essentieel zijn voor u en wij deze - bij nader inzien b.v. in verband met beschikbaarheid -  niet kunnen aanbieden ontvangt u de aanbetaling terug.
  • Uitwerkings fase: wij werken het programma van dag tot dag voor u uit en u ontvangt van ons het volledige reisschema en de overnachtingsaccommodaties. Waar mogelijk zetten we de accommodaties en overige reisonderdelen vrijblijvend voor u in optie. U ontvangt het gespecificeerde  programma/ reisvoorstel  per e-mail en geeft ons binnen 2 werkdagen uw reactie. Dit in verband met de genomen opties.
  • Boekings fase: u bent akkoord gegaan met het programma / reisvoorstel uit de uitwerkingsfase. U ontvangt een aanbetalingsfactuur waarbij de reeds betaald € 100 in mindering wordt gebracht. Indien u binnen 7 weken voor vertrek boekt dient het gehele bedrag ineens te worden voldoen. Zie onze betalingsvoorwaarden. Wij gaan de reisonderdelen nu definitief boeken voor u.  Vanaf dit moment zijn de boekings voorwaarden van toepassing voor wijzigingen enapar annuleringen.U ontvangt apart een factuur met daarop indien van toepassing het restantbedrag met de bijbehorende vervaldata. Ca. 2 tot 3 weken voor vertrek ontvangt u per e-mail van ons de reisbescheiden en overige benodigde informatie.

 

 

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.