Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Campers tegen de laagste prijs

Laagste prijs garantie! Indien u bij een andere organisatie dan de Zuid-Afrika Specialist dezelfde camper aangeboden krijgt voordezelfde data tegen een lagere prijs dan die vermeld staat op onze website, garanderen wij u diezelfde lagere prijs.  De camper moet uiteraard exact hetzelfde type zijn, van dezelfde leverancier en openlijk aangeboden en beschikbaar zijn. U stuurt ons de link of e mail met alle gegevens waarin de lagere prijs aan u wordt aangeboden. Wij garanderen u dat wij u dezelfde prijs of soms zelfs lager kunnen aanbieden zonder dat u aan allerlei voorwaarden moet voldoen. Wij durven deze garantie te geven omdat het door ons enorme inkoopvolume ondenkbaar is, dat u elders een lagere prijs zult vinden.

Wij werken niet met reisbureaus of mobiele reisadviseurs die wij een commissie percentage moeten bieden. Hierdoor kunnen wij u de laagst mogelijke prijs bieden en u laten meeprofiteren van onze goede inkoopprijzen.

Extra korting bij camperhuur langer dan 3 weken. Vraag ons om een offerte!

Accommodaties tegen de laagste prijs

Laagste prijs garantie! Indien u bij een andere tour operator, reisagent of bij de accommodatie zelf  een lagere prijs krijgt aangeboden dan de prijs vermeld op onze website, garanderen wij u dezelfde prijs aan te kunnen bieden. Uiteraard moet de kamer wel beschikbaar zijn en het om dezelfde data gaan. U stuurt ons de link of de e-mail met alle gegevens waarin u de lagere prijs wordt aangeboden. Wij garanderen u dan dezelfde prijs. 

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist!

Prijs specificatie

De reissommen die wij u aanbieden zijn bij de maatwerk reizen veelal totale reissommen.
Omdat wij speciale inkoopprijzen hebben zullen wij de prijzen niet verder specificeren.

De prijsberekening wordt in onze software bepaald. Indien u een specificatie wilt moeten wij dit handmatig doen en vragen wij hiervoor voor een bedrag dat kan varieren tussen de Euro 50,- en Euro 100,- per reis. De "normale " verkoop prijzen staan op onze website vermeld.
U kunt dus altijd een beeld krijgen van de verschillen in prijs per accommodatie.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.