Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Game Reserves Klaserie Game Reserve

 

Het Klaserie Private Nature Reserve grenst in het noorden aan het Krugerpark, in het oosten aan het Timbavati Game Reserve en in het westen aan het Balule Game Reserve. Het reservaat is onderdeel van het Greater Kruger National Park en dit betekent dat er geen hekken tussen de verschillende wildparken en het Krugerpark zijn en de dieren dus vrij kunnen migreren in een groot gebied. Het Klaserie reservaat is 60.000 hectare groot en door het park loopt de Klaserierivier die belangrijk is voor de watervoorziening voor flora en fauna. Het grootste gedeelte van het jaar is het droog en warm, na de zomerregens krijgt de vegetatie weer zijn groene kleur terug.

Er is veel wild te vinden in dit reservaat, onder andere de Big Five: leeuw, buffel, neushoorn, luipaard en olifant. Naast deze beruchte vijf dieren kunt u ook giraffes, zebra’s, gevlekte hyena’s, apen, nijlpaarden, impala’s, kudu's, waterbokken, wildebeesten, klipspringers en vele andere zien. Dieren die minder geregeld gezien worden, maar wel in het gebied voorkomen zijn: wilde honden, cheetahs, caracals, honey badger en civet. Qua vogels worden regelmatig gieren, uilen, bee-eaters, arenden, neushoornvogels, spreeuwen en vele anderen gezien.

Dit deel van het Greater Krugerpark geeft goed de schoonheid van de Afrikaanse bush en haar wilde dieren weer met alle geluiden en geuren die daar bij horen. Ook zijn de zonsondergangen hier schitterend mooi!

In het Klaserie reservaat liggen mooie lodges waar u kunt verblijven tijdens een safari, het Africa on Foot Camp staat bekend om zijn anders dan anders dagindeling. De zeer deskundige gidsen nemen de gasten in de vroege ochtend mee op een wandelsafari en later in de middag voor een game-drive, op het heetst van de dag kunt u relaxen bij het zwembad Voor een safari-ervaring bestaande uit een combinatie van bushwalks en game-drives per 4x4 voertuig in dit wildrijke gebied, is de volgende 4 daagse safari zeer geschikt: 4 daagse safari Klaserie Private Nature Reserve

 

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.