Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Hemel en Aarde vallei

 

De vallei en de weg van Hermanus die overgaat in de zandweg om uit te komen in Caledon is de prachtige Hemel-en-Aarde vallei. 6,5 kilometer rijden door een prachtig natuur gebied met fantastisch uit zicht op de oceaan.
De hellingen zijn hier begroeid met zeer gewaardeerde druiven die elk jaar opnieuw voor de meest bewonderenswaardige wijnen zorgen. Opnieuw een bijzonder mooi stukje natuur in de West-Kaap.

Het is een pad wat leidt naar bijzondere wijnestates en restaurants waar kwaliteit en uitzicht beiden zeer belangrijk en bijzonder zijn.
Vanaf de R43 ziet u de Hemel-en-Aarde wine village en Whale haven winery waar u prachtige wijnen kunt kopen en ook kunt proeven. Bedenk dat u nog maar aan het begin staat van deze wijnroute...

Als u de weg vervolgt zult u aan uw rechterhand de Hamilton Russell winery vinden. Een plaats met een heerlijk picknick plek, dus neem uw mand met lekkers mee zorg voor goed gezelschap en geniet van uw Hamilton Russell wijn.
Ietsje verder bevindt zich de volgende wijnkelder die van Bouchard Finlayson, met ook hier een heel scala aan wijnen.

Hopelijk niet al te veel wijn gedronken gaat u verder de vallei in, om langs te gaan bij Sumaridge Wine Estate. De prachtige stenen wijnkelder en haar restaurant hebben uitzicht over de dam en vallei en als u de picknickmand vergeten was kunt u wellicht hier even wat lunchen.
Of u besluit naar het even verderop gelegen Newton Johnson wijn estate te rijden waar naast een wijnproeverij ook een restaurant is.

En dan hebben we het idylisch landelijk gelegen Moggs Country house, waar familie's met kinderen heerlijk de lunchtijd door kunnen brengen en het moderne La Vierge waar een champagne bar is en jeu de boule gespeeld kan worden nog niet eens genoemd!

Besluit een paar dagen door te brengen in Hermanus of omgeving en breng beslist een bezoek aan de prachtige Hemel-en-Aarde vallei.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist!

 

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.