Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Steden Hazyview

Hazyview

 

Hazyvieuw is een klein boerendorp- aan de Sabie rivier- in de provincie Mpumalanga en bekend door de bananen industrie en de perfecte ligging voor toeristen die de Panorama route en Kruger National  Park willen bezoeken.

Het plaatsje Hazyview dankt zijn naam aan de nevel op het Lowveld, die het gebied, vooral in de zomer vaak bedekt. Het dorpje ligt in een landschappelijk mooie omgeving met ideale klimaatomstandigheden voor het groeien van tropisch fruit en semi-tropisch fruit als litchi's, mango's, koffie en allerlei citrus vruchten. Het spectaculaire uitzicht in en om Hazyview zal ervoor zorgen dat het een blijvende herinnering bij u achterlaat!

In de nabije omgeving ten oosten van Hazyview vindt u tal van privé wildparken en op 12 kilometer afstand ( Phabeni gate) ligt het grootste en wereld beroemde Kruger Park dit maakt Hazyview tot een geliefde plek om te verblijven. Op 16 kilometer afstand ligt Numbi gate een andere ingang tot het Kruger National Park.

Hazyview zelf heeft een aantal leuke winkelcentra en er is een kleine markt waar fruit en goederen aan de lokale bewoners worden verkocht.

In en om Hazyview zijn tal van toeristische attracties. U kunt vanuit hier het Shangana Cultureel dorp gaan bezoeken zodat u meer te weten komt over de stammen cultuur. Een bijzonder mooie excursie is het maken van een ballonvaart over de adembenemende vallei. Er zijn tal van mountain bike, hiking en 4x4 trails, en als u daarna dorstig mocht zijn kunt u een bezoek brengen aan de plaatselijke bier brouwerij.

Vanuit Hazyview is het een steenworp afstand naar de prachtige natuur wonderen als; de Blyde River Canyon, Pilgrim's Rest en Bourke's Luck Potholes. Ook het dichtbij gelegen olifanten opvanghuis is een bezoek zeker waard!

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.