Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Steden Grahamstown

GrahamstownGrahamstown ligt in de Oost-Kaap aan één van de grootste toeristische routes van Zuid-Afrika en heeft een turbulent verleden. In de stad en omgeving van de Kolonisten vindt u meer forten, dan waar dan ook, in Zuid-Afrika.

Gelegen in een prachtige omgeving is de strijd bijl begraven en zijn de grenzen van conflicten vervaagd zodat Grahamstown nu een smeltkroes is van verschillende culturen. De Khoi, Xhosa, de Boer en de Brit leven hier gemakkelijk naast elkaar en brachten allen hun eigen rijke cultuur mee. Er zijn tal van monumenten die verwijzen naar de tijd van de Kolonisten.

U kunt een stadswandeling maken door het centrum wat ooit de 2e stad in de Kaap was. Bezoek het Observatory Museum waar u één van de twee Victoriaanse Camera Obscura kunt vinden van de wereld (de andere bevindt zich in Engeland). Prachtige gerestaureerde gebouwen vindt u aan de brede met bomen omzoomde straten, waarvan Highstreet de meest vooraanstaande is. U waant zich in een andere tijd.

Gelegen midden het in malaria vrije 'Frontier Country' is Grahamstown omgeven met prachtige ongerepte natuur. Duizenden hectares van natuur en wildlife conservation omarmen de stad en nodigen uit tot het gaan spotten van de Big Five in verschillende privé game reserves.

De omgeving nodigt uit om actief en avontuurlijk bezig te zijn. Wat dacht u van Sky-diving, jagen, vliegvissen, abseilen, river raften en bergbeklimmen.

In de winter vindt hier een belangrijk Winter Kunst Festival plaats en Grahamstown heeft ook internationale bekendheid gekregen door een aantal fantastische scholen die hier te vinden zijn.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.