Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Golfbaan St. Francis Bay, Cape St. Francis Golf Club

St. Francis Bay golf Club is gelegen in het gelijknamige plaatsje aan de kustlijn van de warme Indische oceaan, in de Oost Kaap van Zuid-Afrika. De Golfcourse is ontworpen in 1975 door Robert Grimsdell, die ook Mowbray, Durban Country club en Hans Merensky op zijn naam heeft staan. Door de jaren heen is de baan veranderd en gegroeid naar een volledig 18-holes course die in december 1999 geopend kon worden. En ook sinds die tijd vinden er steeds weer verbeteringen plaats, zoals langere banen om meer uitdaging te geven. Het is vandaag de dag een golfcourse die het hele jaar door in topconditie is. De gematigde lengte van de course zorgt ervoor dat dit een heerlijke course is om te spelen voor de doorsnee golfer en daarnaast toch voldoende uitdaging geeft voor de golfer die het baan gemiddelde van 71 wenst te doorbreken!

De populariteit van de golfcourse komt met name tot uiting in het "Calamari Classic Event" een golftoernooi van 3 dagen wat elk jaar in september plaats vindt. Landelijk bekend om haar gastvrijheid is dit een club waar u graag een ronde speelt.  

Designed by: Robert Grimsdell
Type: Coastal golf course
Holes: 18
Par: 71
Fairway Grass: Kikuyu/bent
Greens Grass: Bent grass
Length: 5613m (Ladies: 4953m)

Golfbaan St. Francis, St Francis Links Golf

De St. Francis Links course is een prachtige, maar uitdagende golfcourse die degene die dit respecteren zullen belonen. Deze golf course is geplaatst op de top van de duinen, wat met zich meebrengt dat de baan, met de tijd, vanzelf en op natuurlijke wijze zich zal wijzigen. Zo heeft u nimmer de luxe dat een ervaring hier een voordeel zal zijn in uw volgende spel en er dus altijd scherpe mentale en fysieke dapperheid van u wordt gevraagd, geen twee games zijn hier hetzelfde! De kwaliteit en het karakter van de St. Francis Links course is constitent van start tot finisch met het uiterlijk en gevoel van courses uit een ver verleden.

Golf Course details:

Golf Course facilities:

Golf Course Designer

Jack Nicklaus

Driving range

Yes

Par for the course

71

Putting Green

Yes

How many holes

18

Pro-Shop

Yes

Length off Championship tees for men

6127 meters 

Restaurant

Yes

Length off Championship tees for women

5005 meters

Golf Carts

Yes

Type of grass on fairways

Bayview

Caddies

Yes

Type of grass on greens

Kikuyu

Pull Carts

Yes

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.