Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Golfbaan Plettenberg Bay, Goose Valley Golf Club

Deze in het hart van de  garden route gelegen, prachtige golfcourse is ontworpen door The Gary Player Design Company. Ze ligt op 4 kilometer van de mondaine kustplaats Plettenberg Bay en grenst aan de Keurboom Lagune. Dit spectaculaire natuurgebied met veel fynbos ,is de natuurlijke grens van vele holes en zorgt voor prachtige uitzichten over de Atlantische oceaan en aan de andere kant de Outeniqua Mountains. Ook vindt u hier een overvloed van dieren en vogelleven. Dit alles geeft een extra dimensie aan uw golf belevenis. Om helemaal in de stijl te blijven heeft elke hole hier de naam van een bijzondere bloem. De course is gelegen op pure zandgrond wat zorgt voor een perfecte afwatering van het water van de Gans rivier die hier door het golf-estate stroomt en waar de club haar naam aan ontleent.

Designed by : Gary Player Design Co
Type: Combination Links & Parklands
Holes: 18
Par: 72
Fairway Grass: Kikuyu
Greens Grass: Bent grass
Length Championship: 5847m

Golfbaan Plettenberg Bay, Plettenberg Bay Golf Club

Een golfcourse die u zich zult herinneren. Deze aan de Gardenroute gelegen Plettenberg Bay golf course is een magnifieke 18 holes course in een prachtige groene omgeving.

In 2000 is de golfcourse volledig opgeknapt volgens de USGA specificaties. De nieuwe baanvormen, hellingen, bunkers en waterpartijen zorgen voor een uitdagende en nog altijd bijzonder mooie golfcourse. De Parkland stijl van de golfcourse gelegen binnen een natuurgebied is de trots van de spelers van Plettenberg Bay.

De 470 meter lange Par 5, 4th hole is extra lang wanneer de South Easter waait en dan is het moeilijk voor de gemiddelde golfer om de hole in 2 of zelfs 3 x te spelen. De 11de hole daarentegen is met haar 110 meter lengte  de kortste van Zuid-Afrika, kunt u mooi weer een beetje inlopen op uw score!

Designed by: Robert Hawtree
Type: Parklands golf course
Holes: 18
Par: 72
Fairway Grass: Kikuyu
Greens Grass: Bent grass
Length: Championship: 6260m

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.