Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Golfbaan Mossel Bay, Mossel Bay Golf Club

De Mossel bay golf club is een 18 holes course gelegen op een schiereilandje dat de Indische oceaan inloopt. Met een prachtige vegetatie die duidelijk maakt dat u hier aan het begin staat van de Gardenroute. Daarnaast zou dit de meest vriendelijkste golf club van Zuid-Afrika moeten zijn, waar u naast alle vriendelijke service ook een prachtige golf ervaring zult hebben. Vanaf elke tee-off zeezicht!

De course is gemakkelijk te lopen en prettig te spelen voor alle golfers, zelf als u nog maar net begonnen bent. En springbokjes grazend op de course zullen u wellicht afleiden van uw spel maar zorgen daarnaast ook voor prachtige herinneringen en foto's.

Bijzonder is de 4de hole, een par 3 baan van 140 meter lang gelegen op een helling. Daarnaast heeft hole 12, ook een korte baan, een prachtig uitzicht over de oceaan.

Designed by: Grimsdell 1957, Obermeyer 2000
Type: Links golf course
Holes: 18
Par: 72
Fairway Grass: Combination Kikuyu and Cynoden
Greens Grass: Bent grass
Length: Championship: 5940m

Golfbaan Mossel Bay, Pinnacle Point Golf Course

Gelegen dichtbij Mossel Bay aan de Gardenroute vindt u deze onberispelijke 18 holes  Championship golfcourse. Deze Klif-top Fynbos golfcourse heeft een lengte van 4 kilometer en volgt de spectaculaire kustlijn met dramatische rotspartijen langs onbedorven stranden.

De Pinnacle golfcourse is vergelijkbaar met de beste golfcourses ter wereld en is in design een stukje meesterwerk. Peter Matkovich de golfarchitect die verantwoordelijk is voor het ontwerp van deze course heeft al meerdere prachtige Premier Golfcourses ontworpen in Zuid-Afrika waaronder; Arabella, Leopard Rock en Steenberg. Hij beschrijft Pinnacle Point als de meest dramatische golfcourse die hij ooit is tegen gekomen op de wereld.

Designed by: Peter Matkovich & Darren Clarke
Type: Links golf course
Holes: 18
Par: 72
Fairway Grass: Kikuyu
Greens Grass: Bent grass
Length: 6465m (Ladies: 5276)

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.