Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Golfbaan Malelane Leopard Creek Country Club


Leopard Creek Country Club
Mpumalanga, Malelane

Zuid-Afrika's meest fantastische golf course is gelegen aan de Crocodile River! De Leopard Creek Country Club course is ontworpen met liefde voor het spel, de omgeving en de bush dieren. De golfcourse staat elk jaar wederom in de top 10 golfcourses van Zuid-Afrika en is de nieuwe Host van de Dunhill Championship. U kunt hier alleen spelen als u uitgenodigd wordt of wanneer u in één van de accommodaties verblijft die aangesloten zijn bij deze prachtige golfcourse.

De waterpartijen zijn een thuis voor krokodillen, en nijlpaarden, maar u vindt hier ook wilde zwijnen, buffels en antilope...wel blijven opletten dus. Het zal op deze 18-holes golfbaan alles behalve makkelijk zijn om je hoofd bij het spel te houden met dit bijzonder mooie uitzicht over het Kruger Park. Spelen bij Leopards Creek kan het hele jaar door en vooral het winter seizoen is een bijzonder goede tijd voor een heerlijk rondje ontspannen golf.

Prijs +/- R 3750 per persoon voor 18 holes. De baan zal in de periode 1 oktober 2017 t/m 2 april 2018 gesloten zijn in verband met onderhoudswerkzaamheden en vernieuwingen.

**Leopard Creek Country Club will close for re-design in October 2017 for approximately 6 months.

However, we are pleased to be able to tell you that we are able to offer golf on the new 9 hole Par 3 layout. This new National Junior Development Centre (NJDC) encompasses a world class practice facility and a superb Par 3 course (modelled on well-known golf holes from famous courses around the world).

Please contact Zuid-Afrika Specialist for more information.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Golf Course details:

Golf Course facilities:

Golf Course Designer

Gary Player & Phil Jacobs (1996)

Driving range

Yes

Par for the course

72

Putting Green

Yes

How many holes

18

Pro-Shop

Yes

Length off Championship tees for men

6062 meters 

Restaurant

Yes

Length off Championship tees for women

5160 meters

Golf Carts

Yes

Type of grass on fairways

Kikuyu

Caddies

Yes

Type of grass on greens

Bent Grass

Pull Carts

No

 

 

Club Hire

Yes

Golfbaan Malelane, Malelane Golf Club


Malelane Golf Club
Mpumalanga, Malelane

Deze golfcourse is een juweeltje in het Mpumalanga Lowveld en hier moet u dus zijn geweest. Deze 9 holes course is gelegen in het pittoreske Onderberg op steenworp afstand van het Kruger Nationaal Park. Naast de uitdaging die deze baan biedt aan de fanatieke golf-enthousiast, vindt u hier een grote verscheidenheid aan vogels. Ook de Vervet Monkeys komt u hier tegen terwijl ze op zoek zijn naar fruit en bloemen en u naar alle waarschijnlijkheid, afleiden van uw golfspel.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.