Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Golfbaan Knysna, Pezula Golf Club

Gelegen in het hart van de Gardenroute van de West-Kaap vindt u de Pezula golf course. Ten oosten van Knysna, op de kliffen van de Atlantische oceaan, strekt zich hier een 18 holes Championship course uit. Aangelegd met in het achterhoofd  de Gleneagles in de Schotse Highlands en Pebble beach aan de Monterey coastline vindt u hier eindeloze fairways, fynbos en tal van bunkers. Het terrein is niet gemakkelijk te belopen en er zijn 'panic golfcarts' voorradig voor alle golfers! Op elke hole vind u 5 verschillende Tee-off plaatsen wat het prettig maakt voor de speler van elk niveau. In fevruari 2005 werd deze golf course door Compleat Golfer uitgeroepen tot een 5 sterren Golf Experience.

De 3 holes aangelegd op de kliffen met zicht over de oceaan zijn de meest bijzondere en ook moeilijkste holes. Sla niet te hard en 'out of bounds', want dan verdwijnt uw bal over de kliffen...

Designed by: David Dale & Ron Fream

Type: Links golf course
Holes: 18
Par: 72
Fairway Grass: Kentucky Blue & Rye
Greens Grass: Bent grass
Length: Championship: 6281m

Golfbaan Knysna, Simola Golf Course

Gelegen in Knysna aan de gardenroute van Zuid-Afrika ligt deze meer dan prachtige golfcourse. Probeer het hoofd hier maar eens koel te houden. Bij het zien van al die schoonheid gaat, waarschijnlijk, ook u dat niet lukken! Aan de kust maar uit de wind, dat is een bijzonderheid. Elke hole is zo aangelegd dat het in een natuurlijke weg overvloeit in de omliggende omgeving. Met uitzicht op de Knysna lagune, helemaal naar de Heads en over de Knysna rivier die zich langzaam naar beneden slingert zou u zomaar even de concentratie op het spel kunnen verliezen.

Er zijn 5 Par 5 holes en 5 Par 3 holes, iets wat een nieuwe dimensie aan uw golfspel toevoegt.

Designed by: Jack Nicklaus
Type: Parklands Golf Course
Holes:18
Par:72
Fairway Grass: Kikuyu
Greens Grass: Bent grass
Length: 5644m (Ladies: 4755)

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.