Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Gateway Theatre of Shopping

 

Een regenachtige dag tijdens uw vakantie in Durban of omgeving? Niet getreurd, bij het Gateway Theatre of Shopping is voor iedereen iets te doen. Een paradijs voor de échte shopper met zo'n 380 winkels in het grootste shopping-complex van Afrika. Ook zijn er meerdere bioscopen, de hoogste indoor klimmuur van Afrika, mini-golf, bowlingbaan, kunstmatige golfslagbad om te golfsurfen, een skatepark van 4000 vierkante meter en uiteraard veel verschillende eetgelegenheden.

U vindt de Gateway aan de Palm Boulevard in Umhlanga Ridge een paar kilometer ten noorden van Durban. Het winkelcomplex met een oppervlakte van maar liefst 180.000 vierkante meter huisvest een filiaal van eigenlijk alle Zuid-Afrikaanse winkelketens en van vele internationale merken.

Er is een speciale Emergency Response Unit waar u terecht kunt voor medische hulp indien nodig maar ook in geval van (simpele) problemen met uw auto zoals een lege accu.

Openingstijden van maandag t/m donderdag van 9:00 tot 19:00, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 21:00 en zon- en feestdagen van 9:00 tot 18:00.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.