Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Elephant Coast

 

De Elephant Coast is het deel van de provincie Kwazulu Natal wat zich uitstrekt van St. Lucia in het zuiden, Kosi Bay in het noorden, de Indische Oceaan in het oosten en de Lebombo Mountains in het westen. Dit deel van de provincie heeft een aantal wildparken waarvan het Hluhluwe Imfolozi Game Reserve de bekendste is. In dit park van 96000 hectare leeft de gehele Big Five en is erg geschikt voor safari's. Hluhluwe Imfolozi begon in 1960 met haar inspanningen om de bedreigde witte neushoorn te redden en deze Operation Rhino was een success. Er zijn in dit deel van Kwazulu Natal veel mogelijkheden voor een dagje safari met een deskundige gids: safari Hluhluwe Imfolozi of safari Mkuze Game Reserve bijvoorbeeld.

Een ander park dat onderdeel is van de Elephant Coast is het iSimangaliso Wetlands Park dat op de wereld erfgoedlijst van Unesco staat. iSimangaliso is met name bekend om de grote populaties krokodillen en nijlpaarden. Hier kunt u onder andere bootcruises en kajak safari's maken, genieten van de mooie natuur en kustlijn en veel vogels spotten. De Elephant Coast is een subtropisch gebied en dit betekent dat in de Zuid-Afrikaanse zomermaanden de kans op regen het grootst is. Dit erg mooie en afwisselende stukje Zuid-Afrika is absoluut een bezoek waard!

Om u een idee te geven van de vakantiemogelijkheden in dit gebied kijkt u hier: bouwstenen Kwazulu Natal. Een reis door Zuid-Afrika maken die u o.a. dit gebied laat ervaren? Wat dacht u van deze 16 daagse reis langs romantische plekken in de bergen, wildparken en langs de kust.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.