Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Steden Camps Bay


Camps Bay is een wijk van Kaapstad en de "Place to Be" als je van strand, uitgaan, heerlijk eten en flaneren houdt.

Terwijl de rockstars en modellen van de wereld hier uitgaan en zonnen op het vlakke witte strand, vinden de Zuid-Afrikanen het heerlijk om hier te pronken met hun gespierde lichaam en volleybal te spelen. Een plek om te zien en gezien te worden!

Maar het strand van Camps Bay is ook voor de familie nog altijd een geweldige plek om zich te vermaken met schepje en emmertje.
Aan de zuidkant is een getijden zwembad en aan de noordzijde is de kust het meest geschikt voor de surfers onder u.

Camps Bay is zo'n beetje het St. Tropez van Kaapstad. Het is gelegen onder de Twaalf Apostelen en Lion's Head, aan het met palmbomen omzoomde strand van de Atlantische oceaan. Aan de andere kant van het strand is het city-centrum van Kaapstad, het V&A Waterfront ligt op zo'n 20 minuten rij-afstand.

Er zijn tal van prachtige accommodaties in deze omgeving, maar ook wemelt het er van de restaurants en bars en wat is er heerlijker dan aan het einde van de dag, onderuit te zitten met een drankje en de zon te zien ondergaan achter de palmbomen. Qua accommodatie kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Ocean View House of Primi Royal Boutique Hotel.

Vanuit Camps Bay kunt u ook allerlei activiteiten ondernemen, er zijn georganiseerde fietstochten. En als u echt actief wilt zijn zijn er tal van hiking en wandeltochten rond Lionshead, Table Mountain en Kloofnek.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.