Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Camperreizen algemene informatie

De camperreizen en campings die wij op onze website hebben staan boeken wij uitsluitend als service voor klanten, die reeds een camper bij ons geboekt hebben. In bepaalde periodes van het jaar is het moeilijk om een staanplaats te boeken. Bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes of als u laat bent met het bepreken van uw camperreis. Indien u een keuze heeft gemaakt uit de gepubliceerde campingreizen en een bepaalde camping is vol bieden wij u een alternatief aan. Mocht er geen enkele camping meer beschikbaar zijn  dan bieden wij u  een accommodatie aan die past uw route schema. Uiteraard overleggen wij de prijzen met u.

Indien u een camperreis geheel op maat wilt laten maken aan de hand van uw eigen reis (camping) wensen zijn wij eveneens bereid dit voor u te verzorgen, vermits de camper reeds bij ons geboekt is. Het boeken van campings is heel arbeidsintensief  en voor uzelf (zoals u wellicht al gemerkt heeft) bijna onmogelijk om te doen. De campings beantwoorden vaak hun e mail niet, de informatie op hun websites is bijna nooit up to date, de telefoon wordt meestal niet opgenomen en als er een reservering gemaakt wordt dient er gelijk betaald te worden. Zo zijn er nog veel meer hindernissen.

Doordat wij in Zuid-Afrika werken met ons verkoopteam is het iets gemakkelijker voor ons maar ook wij worden met deze problemen geconfronteerd. Indien een camping niet betrouwbaar is of niet geregistreerd is kunnen wij deze ook niet reserveren.

Wij zijn bereid de campings voor u te boeken maar om het werkbaar te houden verzoeken wij u vriendelijk  zich flexibel op te stellen betreffende de campinglokaties. Wij zullen dan ons best doen door te blijven zoeken naar de geschikte camping of anders een accommodatie aanbieden.

Voor sommige locaties is het niet mogelijk om van te voren een camping te reserveren (first come first serve basis). Dit geldt bijvoorbeeld voor Sikereti (Khaudum).

Wilt u om welke reden dan ook nog geen camper bij ons boeken maar wel een route met campings dan vragen wij voor het samenstellen, advies en de organisatie kosten hiervan een vooruitbetaling van Euro 100,-  Bovenstaande werkwijze blijft verder gelijk. De € 100 krijgt u terug als u uw camper daarna voor de betreffende reis bij ons boekt.

Samengevat: voor het uitwerken en reserveren van een campingreis stellen wij als voorwaarde dat u de camper bij ons geboekt heeft.

Indien we u van dienst kunnen zijn met het organiseren van uw campingreis dienen we dit minimaal een maand van tevoren te weten. Op deze manier hebben we voldoende tijd om beschikbaarheid op te vragen en de betalingen te voldoen. Helaas kunnen we u niet last-minute van dienst zijn bij het reserveren van de campings.

Wilt u een campingreis zonder camper boeken dan vragen wij hiervoor een vergoeding van € 100, welk bedrag u terugkrijgt als u alsnog de camper bij ons reserveert voor de betreffende reis.
Indien u zelf een route heeft samengesteld waarvan wij met onze ervaring denken dat deze niet geschikt is zullen wij u dit uiteraard melden.

Wij kiezen in het algemeen voor de luxere campings van minimaal drie of meer sterren indien het gaat om een gewone (niet 4x4) camper. Als campings geen sterren hebben, kijken we naar klantenervaringen en beoordelen op basis van de beschikbare informatie  de kwaliteit. Wij berekenen onze feitelijke kosten aan u door. Deze bedragen gemiddeld zo'n 10 to 20%. Om een prijsindicatie van de campings te krijgen kunt u deze website http://caravanparks.com/203.Resorts.htm raadplegen. Let op: deze website is niet up to date! Om een idee te krijgen van de prijzen van campings kunt u ook de reizen die we op onze website hebben staan als richtlijn hanteren.

Voor camperreizen per 4x4 camper kiezen we ook voor de basic campings, die qua natuur en ligging recht doen aan een 4x4 campervakantie. Op dit soort campings ontbreekt soms electra en de sanitaire voorzieningen zijn vaak matig of  helemaal niet aanwezig. Een avontuurlijke instelling is hiervoor noodzakelijk. Een camperreis met een 4x4 kan dan ook met  recht een avontuurlijke vakantie genoemd worden waarbij de natuur en het wildlife de hoofdrol speelt.

Meer informatie over telefoon of GPS .

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.