Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Binnenlandse vluchten

Zuid-Afrika Specialist boekt als service (indien u uw reis bij ons boekt) voor u ook uw binnenlandse vluchten met betrouwbare, lokale luchtvaartmaatschappijen zoals South African Airways en Comair (lokale dochtermaatschappij van British Airways) maar ook voor de  lowcost maatschappijen zoals Kulula. WIj boeken eveneens vluchten bij Mango en South African Express. Deze hebben echter een hoger risico van annulering. leest u meer door de links te volgen.

Wilt u liever zelf uw vlucht boeken en/of de prijzenen vluchtmogelijkheden bekijken,  dan kan dit ook via zoek en boek. Houdt u rekening met voldoende overstaptijd!

Indien wij de vluchten voor u verzorgen kunnen we deze kort in optie zetten. De prijzen van de binnenlandse vluchten zijn zeer aan prijswijzigingen onderhevig.

Met Comair  kunnen wij voor u geheel kosteloos en vrijblijvend vluchten in optie nemen in combinatie met een reis (klik voor informatie). U heeft ondertussen rustig de tijd uw reis verder uit te zoeken aan de hand van een van de vele reismogelijkheden.

In het geval van een vertraging of annulering van uw binnenlandse vlucht kunnen wij u van dienst zijn door als contactpersoon/boekingskantoor op te treden.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.