Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Air Botswana

Air Botswana is de nationale luchtvaartmaatschappij van Botswana en heeft een klein lokaal en regionaal netwerk.

Voor de regionale en binnenlandse vluchten geldt veelal dat ze niet lang niet optie gezet kunnen worden. De prijzen van deze vluchten veranderen regelmatig, wij informeren u graag over de meest actuele tarieven.

KLIK HIER om de tarieven naar de meest populaire regionale en binnenlandse bestemmingen zelf te bekijken en uw vluchten direct te boeken. Houdt u rekening met voldoende overstaptijd indien u doorvliegt. Bij een te korte overstaptijd of vertraging heeft u veelal geen recht op compensatie.

U mag bij Air Botswana in economy class voor internationale vluchten 23kg aan ruimbagage meenemen en voor binnenlandse vluchten 20kg. U mag een golftas meenemen mits het totale gewicht van de toegestane ruimbagage niet wordt overschreden wordt. Neemt u uw golftas bovenop de standaard bagagevrijstelling mee, dan betaalt u een overbagagetarief. Reserveer het vervoer van uw golftas bij boeking.Voor meer informatie over bagage klik hier.

U kunt bij Air Botswana uw stoelen pas reserveren bij check-in.

Air Botswana biedt u geen mogelijkheid online in te checken. U kunt vanaf 2 uur voor vertrek inchecken op de luchthaven.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.